Azért dolgozunk,
hogy több bevételre tegyél szert online!

Tisztában vagyunk azzal, milyen szolgáltatásokkal tudjuk hatékonyan segíteni a magyar vállalkozások életét. Az alábbi szakterületeken több éves tapasztalattal bírunk és több száz/ezer referenciamunkát tudhatunk a magunkénak.

Ezen az oldalon nem csak a szolgáltatásainkat ismerheted meg, de a csapatunkat is. 

Facebook tartalomgyártás

A Facebook (Meta) platformja a közösségi média felületek közül a legjobban konvertáló platform.

Így amikor azt a véleményt hallod, hogy a “Facebook nem jó semmire, mert csak az idősek vannak rajta” ne hidd el. A hét éves pályafutásom során még nem találkoztam olyan üzleti Facebook oldallal, mely ne hozott volna vásárlást. Nekünk a legtöbb esetben a dolgunk, hogy a már meglévő konverziós átlagod megnöveljük, a cégvezető elképzelései szerint.

Persze ahhoz, hogy a platformon lévő felhasználókat vásárlásra ösztönözd, ahhoz elengedhetetlen a rendszeres kommunikáció az oldaladon. Nem fordulhat elő olyan, hogy a posztolás és a tartalommarketing a kedved szerint alakuljon vagy akár hónapokra leálljon. A folyamatosság és rendszeresség mellett a tartalom és annak minősége határozza meg, mennyire lesz sikeres vásárlást generáló eszköz a cégedben a Facebook. Teljesen másképp kezelünk és másként hirdetünk egy B2C és egy B2B piacon lévő céget.

Egy biztos, ezt a platformot nem szabad kihagyni a marketing stratégiából.

A cégeknek tapasztalataim alapján a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy nem tudnak rendszeresen tartalmat gyártani illetve gyakran emellé még az is párosul, hogy a tartalmakat sem tudják konzekvens módon kitalálni.

Ezért a marketing szakmában megoldásként alkalmazzuk a kontent kalendárokat, melyben cégvezetőként pontosan ellenőrizni és kontrollálni tudod a létrehozott tartalmakat.

Marketingesként valójában a kedvenc feladataim egyike, amikor Facebook tartalmakat kell megterveznem és kiviteleznem. Mindig fantasztikus érzés látni, ahogy egy Facebook közösség épül- gyakran a nulláról és egyre aktivabbá válik.

Az elmúlt 7 év során több mint 32.000 kreatív posztot és tartalmat publikáltam, így azt hiszem nem véletlen, hogy a Facebook Reni becenév is rám ragadt. Oké, ennek talán az is az oka, hogy jobban tudom a közösségi irányelveket, mint a szeretteim szülinapját. :)

Fodor Renáta Marketing - Szolgáltatások
Fodor Renáta Marketing - Szolgáltatások

Instagram tartalomgyártás

A Meta tulajdonába tartozó Instagram platform népszerűsége az elmúlt 3-4 évben iszonyatosan nagyot ugrott. Gyakran olvashatod, hogy “Instagram-on” mindenkinek jelen kell lennie. Teljesen mindegy, hogy állványrendszereket értékesítesz vagy cipőket. Na de ne szaladjunk ennyire előre. Először is két dologgal foglak kiábrándítani:

  1. Az Instagram platformja nem való minden cégnek.
  2. Ha nem tudsz rá napi szinten tartalmat gyártatni vagy te magad gyártani, nem éri meg jelen lenni.

Az Instagram a magyar piacon elsősorban egy influencerek által uralt média platform, nagyon erős lifestyle jelleggel.

Itt a menő és szexi megjelenés és vizuális tartalom alapelvárás, az állandó sztorik jelenléte mellett. Fehér hátteres termékképekkel vagy stock fotókkal eszünk ágában sincs elindítani a hirdetéseket vagy a kontentáradatot itt.
Amikor az akcióterved készítjük, megvizsgáljuk a célcsoportod, megvizsgáljuk a jelenlegi vizuális tartalmaid majd megbeszéljük, hogyan és milyen gyakran képzeled el a tartalomgyártást az oldalaidra. Ennek következtében hozunk egy racionális döntést, hogy megéri-e ezen a platformon jelen lenni és pénzt költeni rá. 

PPC hirdetések

Emlékszel még a fenti mondatra? Azért dolgozunk, hogy több bevételre tegyél szert online! Ez a munkásságunk célja, nagyon egyszerűen.

Azért alkalmaznak bennünket, hogy több bevétel legyen a kasszában, mint az érkezésünk előtt. Mi pedig nagyon komolyan vesszük ezt a feladatot.

A PPC hirdetések alatt a Google Ads, a Facebook és az Instagram hirdetések menedzselését és kezelését értjük. A Google az aktív keresési fázisban lévő felhasználókat célozza, míg a Facebook és az Instagram a passzív keresési fázisban lévő embereket.

Ahhoz, hogy hirdetéseket tudjunk indítani, a fiókokon kívül szükségünk van kreatív tartalmakra, szövegekre és egy felhasználható médiakeretre is.
A velünk együttműködő partnerek számára minden esetben javaslatot teszünk az általunk felhasználni kívánt médiakeretre. A hirdetésekben látható kreatív tartalmakat és szövegezéseket is a csapatunk végzi, így a hirdetések első pillanatától kezdve az utolsóig végigkísérjük a folyamatot. Nem hagyjuk magára a fiókokat még ünnepnapokon sem.

Ráadásul az sem fordulhat elő, hogy kiégett tartalmakat hirdessünk, hiszen amint látjuk, hogy egy vizuális tartalom nem hozza az elvárható eredményeket, jelezzük a partnerek felé és cseréljük őket.

Minden hónap végén riportálunk.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az egész hónapi munkánkat és azok eredményeit ne csak megosszuk, hanem ki is értékeljük az ügyfeleinkkel. Így tudunk folyamatosan pontosítani, javítani az elért eredményeken.

Fodor Renáta Marketing - Szolgáltatások
Fodor Renáta Marketing - Szolgáltatások

Reklámvideók készítése

Egy vállalkozás életében először talán jó ötletnek tűnhet a stock logo és a template weboldal, azonban ha a cégvezető valódi márkát akar építeni, hamar rájön, hogy egyediség és kőkemény befektetett munka nélkül ez nem fog megvalósulni. 

Amikor szakemberek tervezik a dizájnt, írják a szöveget, kezelik a hirdetéseket, készítik a fotókat, akkor már a kamerás mobil sem lesz ahhoz elegendő, hogy valami maradandót alkothassunk. Minden cégvezető százezrek, milliók által megtekintett reklámanyagokra vágyik, olyanokra, melyekről beszélnek az emberek, melyek a fejükbe égnek. Ehhez azonban profi szakemberre van szükség, aki olyan magabiztossággal és tapasztalattal kezeli az eszköztárát, mint amennyire a cégvezető biztos a saját márkája értékében. 

A reklámfilmeknek mindig van célja.

Teljesen mindegy, milyen szegmensben akar kitűnő lenni az a vállalkozás, egy reklámvideót és annak elkészítési terveit mindig a fő cél határozza meg.
A tartalomnak mindig a célt kell alátámasztania.

Ha a cégvezető a marketingese segítségével megalkotta a célt és a tartalmat, Gábor kollégánk az, akinek szakértelme által elkészülhet a professzionális végmunka.

Mivel kollégánk közel 10 éve a reklámvideók világában él, nem tudunk egy vagy kettő darab munkát kiemelni, így inkább egy linken gyűjtöttünk össze számos referenciát: ITT

Céges fotózások

A stock fotók és a pixeles, kamerás képek ideje lejárt.

A professzionális vizuális megjelenéshez elengedhetetlen, hogy a cég weboldalán és közösségi média oldalain kifogástalan, magas minőségű fotók jöjjenek szembe a felhasználókkal. Mivel a mai kor reklámzajában mindössze másodpercek állnak rendelkezésünkre nekünk szakembereknek, hogy felkeltsük a fogyasztók kíváncsiságát, nem hibázhatunk.

Nincs is attól kiábrándítóbb, amikor egy olyan weboldalon jársz ahol minden fotó stock oldalról letöltött és még te magad is felismered őket. De akkor is csalódottságot érzel, amikor egy magát prémiumnak vagy kiemelkedőnek promotáló márka szimpla telefonos képeket használ. Ne legyünk álszentek, azonnal kiszúrja ezt az ember. Sőt, mi több, manapság már elvárjuk a tökéletes kontenteket.

Mégis joggal kérdezheted, miért éri meg fotóssal készíttetni a portrékat és a termékfotókat?
A válasz nagyon egyszerű. Mert a szakember szaktudása által elkészített vizuális tartalmak kategóriákkal feljebb pozícionálják a márkád értékét, aminek köszönhetően az árazásod is magasabb lehet és nem kell az állandó árversennyel küzdened. Arról nem is beszélve, hogy a stock fotókkal szemben a kiválasztott szakember nem csak “kattintgatni” fog, hanem beleteszi szívét-lelkét a fotózásba, styling-olja a képeket és olyan vágeredményt ad majd át, mely megadja a vizuális megjelenésed alapszínvonalát. Ha kiemelkedő és profi vizuális tartalmak jönnek a fogyasztóval szembe a céged kapcsán, máris tettél egy óriási lépést a népszerűség és a magasabb konverziós számok irányába.

Íme néhány referencia fotó a munkásságainkból a teljesség igénye nélkül.

Fodor Renáta Marketing - Szolgáltatások

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?

Nem hiszünk a dobozos termékekben, hiszen két egyforma magyar cég nem létezik.
Vesszük a fáradtságot, mindig az egyedi igényeket, célokat és kéréseket tartjuk szem előtt és mindig egyéni árszabásokkal dolgozunk partnereink felé.

Írj nekünk privát üzenetet, hogy ki tudjuk dolgozni számodra is a tökéletes ajánlatot!

Ismerd meg a csapatunkat!

Greksa Gabi

Greksa Gabi

Jusztin Máté

Jusztin Máté