Vedd kezedbe a marketing-irányítást
már a vállalkozásod indulásakor!

A marketing olyan a cégedben, mint a könyvelés. Elvégezheti a munkát helyetted egy szakember, de az alapokkal neked is tisztában kell lenned és követned kell a folyamatokat vezetőként. 

Nagyon sok olyan cégvezetővel találkoztam az évek során, akiket azért tudtak átverni vagy megvezetni marketing területen, mert nem volt megfelelő alaptudásuk a témában.

Nem, nem azt mondom, hogy szükséges a marketing szakot egy elit egyetemen elvégezni ahhoz, hogy valaki felelősségteljes döntéseket tudjon hozni a marketing és reklám világában,  de atombiztos alapokra akkor is szükséged lesz.

Mivel bosszantottak ezek a fent említett esetek, arra gondoltam, milyen jó lenne, ha létezne egy “marketing alapképzés”, amit minden vállalkozó megkaphatna, és ennek fényében tudná rábízni a legmegfelelőbb szakemberre a marketinges munkát a későbbiek során.

Ez volt a program elindításának az egyik fő nyomógombja.

A másik pedig a saját szerencsém. Hetedik éve már, hogy a marketing körül forog az életem. Iszonyatosan mázlista embernek mondhatom magam, mert nem én választottam a hivatásom, hanem a marketing talált rám, és ez a szerelem azóta is tart.
A munkám során számos segítővel találkoztam, főleg az elején, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a nehezebb élethelyzetekben vagy válaszutak előtt se adjam fel, folytassam amit elkezdtem.

Belegondoltam, hogy én hogyan tudnám visszaadni azt a sok jót amit anno kaptam és meghálálni picit a sorsnak a saját szerencsém. Van az a mondás, hogy amit másoknak adsz, te magad is azt kapod vissza. Én pedig hiszek ebben. :)

Így született meg a CAN DO IT inkubátorprogram lehetősége, mely kifejezetten kezdő vállalkozóknak szól.

Azoknak a kezdő vállalkozóknak, akik vagy maguk szeretnék csinálni a cégük marketing tevékenységét vagy szeretnének annyi megértést kapni ezen a területen, hogy ha később ki is szervezik a marketing tevékenységüket, akkor se tudják őket megvezetni vagy becsapni.

 

Amit a programról tudnod kell:

minimum egy 8 órás képzésre készülj, ugyanis ennyi idő minimum kell ahhoz, hogy a marketing rejtelmeibe és szépségeibe be tudjalak avatni

ez nem csak egy beszélgetős munkanap, kell, hogy legyen nálad laptop, hogy a gyakorlati feladatokat el tudd végezni a segítségemmel (nem, nem fogsz unatkozni.) :)

ezt a programot akár online is el tudod végezni

szükséges egy motivációs levelet írnod, hogy miért szeretnél a programban részt venni

+1 meglepetés: a programhoz tartozik egy fotózás is, melyen lehetőséged van az első tartalmaid, portré fotóid elkészíttetni az én, és egy profi fotós kollégám segítségével

Mivel ez egy inkubátor program és a segítségről szól, a képzés elvégzése teljesen ingyenes.
Vagyis nem, hiszen egy erős motivációs levélre van szükségem tőled, miért akarsz fejlődni a marketingben. :)
Mivel az én időm is drága, csak olyanok számára tartom meg a képzést, akik elszántak és valóban be szeretnék építeni a marketing tudást a mindennapjaikba.

Mielőtt még belevágnál a motivációs üzenetet megfogalmazásába és a segítségre szoruló területek kiválasztásába, kérlek nézd meg ezt a két videót, ami az első résztvevővel és velem készült.

Jelentkezés menete:

A motivációs levelet itt tudod eljuttatni hozzám. Kérlek az alábbi felsorolásból válaszd ki azokat a területeket, ahol úgy érzed, segítségre szorulsz.

6 + 2 = ?