A jó dolgokra várni kell… így volt ez az egyetemi vendégelőadásommal is

2021 januárjának egyik estéjén kaptam egy email-t.

Dr. Gyurika István intézeti tanszékvezető, egyetemi docens keresett meg email-ben a Pannon Egyetemről, hogy a mérnöknek és a műszaki menedzsernek tanuló diákjainak tartsak egy vendégelőadást a korszerű marketingről.

Persze örömmel vállaltam a felkérést, nem csak azért, mert imádok beszélni arról, amit csinálok, hanem azért is, mert baromi fontosnak tartom, hogy olyan tudást adjak  át a marketingről, ami hiteles és amiket már tapasztalati úton végigéltem.

Természetesen a Covid 436 hullámának köszönhetően (ki tudja azokat már fejben tartani?!) tavaly több előre egyeztetett időpontot is elmosott a vírus, de idén március 10-én volt alkalmunk bepótolni a régen várt alkalmat.

Kicsivel több, mint 2 órám volt, ami nem meglepő módon kevésnek bizonyult. Egyszerű naiv gondolat volt abból kiindulni, hogy 2 órába belesűrítem az általam összerakott anyagot, ami sokszor még egy képzésen se megy, 8 óra alatt.
Szerettem volna, ha a gyakorlati feladatra több időnk jut, de végeredményében mindent sikerült átadnom és elmondanom amit szerettem volna.

Az alábbi témaköröket érintettük:

  • Ki vagyok én, honnan indultam?
  • Jelenleg hol tart a vállalkozásom, mik a jövőbeni tervek?
  • Mit és hogyan csinálunk a Partnereinkkel?
  • TOP 2 cégünkkel a mindennapok
  • Gyakorlati feladat

Nagyon szépen köszönöm a megkeresést és a bizalmat István, a diákoknak pedig a proaktív és pozitív hozzáállást! Remélem, még találkozunk. :)